Fotografie | Social media ondersteuning | Brainstormsessies

De perfecte sfeer vastleggen met natuurlijk licht

De focus ligt op de sfeer vastleggen met natuurlijk licht of het nu portret, fashion, food of sfeerbeleving is. Het mooiste vind ik om personen te fotograferen hoe ze zijn, zonder al te veel poespas. Gewoon in hun vertrouwde omgeving totaal op hun gemak.

Ik fotografeer zowel voor zakelijke als privé doeleinde. Op locaties met natuurlijk licht in regio Westland, Den Haag en Rotterdam.

Ben jij ZZP-er of ben je starter? Is jouw bedrijf gevestigd in de regio Westland, Den Haag of Rotterdam en kan jij wel wat ondersteuning gebruiken bij het gebruik van Instagram en Facebook? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Samen gaan we brainstormen over het creëren van de juiste content, de juiste hashtags en het maken van een contentplanning.