In gesprek met diëtist Priscilla

groene dromers

Priscilla is 33 en gooide een aantal jaren geleden het roer volledig om. Ze werkte op een marketingafdeling van een groot bedrijf, maar voelde aan alles dat ze iets anders wilde doen. Ze liet zich omscholen tot diëtist en heeft sinds 2 jaar haar eigen praktijk: Dietistenpraktijk Silla waar ze mensen begeleidt naar een gezondere levensstijl.

Het is een herfstachtige dag als ik met Priscilla en haar leuke hond Rumi in een park vlakbij ons in de buurt heb afgesproken. De bomen hebben kleurrijke bladeren en tijdens de wandeling vertelt ze haar verhaal. Lees het volledige verhaal op http://www.groenedromers.nl


Volg Priscilla op Instagram @dietistsilla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s